Kerstdiner

Ieder jaar rond half december organiseert de Nederlandse Vereniging een uitgebreid kerstdiner in een mooi hotel. Zo vierden wij Kerstmis 2016 in het Royal Cliff Hotel en in 2015 waren wij bij Thai Garden Resort.

Ieder jaar zoeken wij een nieuwe, unieke en vooral sfeervolle locatie.

Hebt U ook een suggestie? Laat het weten en stuur ons een berichtje

 

Kerstdiner van 20 december 2018, Angelien Rovers

Foto’s Diny van Dieten

Dit jaar werd het traditioneel Kerstdiner voor de leden van de NVTP en hun gasten weer gehouden bij het sfeervolle Thai Garden Resort.

Vanaf 18.00 uur druppelden bijna 60 gasten en bezoekers binnen.

Bij binnenkomst ontvingen de leden een coupon voor een drankje, waarna zij plaats konden nemen aan schitterende gedekte tafels opgetuigd in kerstsfeer, door Annalies en Diny. Met kerststukken, door Annalies gemaakt, kerstbrilletjes, Christmas crackers, speciale kerstservetjes, hoedjes, werkelijk aan alles was gedacht.

Aan het begin van dit feestelijke kerstdiner werden de gasten per tafel door Annalies en Diny persoonlijk welkom geheten.

Het buffet was weer voortreffelijk verzorgd door Thai Garden Resort. Voor iedereen was er ruim voldoende keus om iets lekkers van zijn gading te halen. Het geroosterde speenvarken was een succes, heerlijk gekruid, mals en krokant. Ook het hors-d’oeuvre- en het toetjesbuffet vonden gretig aftrek.

Het vaste huistrio gaf het geheel een extra feestelijk tintje door kerstliederen te zingen en zelfs Nederlandse liedjes ten gehore te brengen. Een meezinger bleef natuurlijk niet uit.

Na het diner bedankte Jan Hendriks voor de mooie avond, hetgeen bevestigd werd door de aanwezigen met een luid applaus. Om ongeveer half tien keerden we weer huiswaarts met voor ondergetekende een mooie herinnering.

Angelien Rovers

 


Kerstdiner 18 december 2017

Foto’s Diny van Dieten en Han Kloek

Een geweldige en vrolijke avond bij De Sandbar By The Sea! Het eten was heel lekker, de service optimaal. De B2F band zorgde voor een mooie sfeer, er wel heftig gedanst, kortom een geslaagd kerstdiner! Kijk naar de foto’s, iedereen straalt!