Nieuwjaarsborrel

Naar goede gewoonte vieren wij rond half januari Nieuwjaar met een nieuwjaarsborrel om elkaar bij te praten en natuurlijk het beste voor het nieuwe jaar te wensen. En daarbij ontbreekt de traditionele oliebol niet.

En vergeet niet…

Met het aanvang van het nieuwe jaar ontvangt de vereniging graag uw jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van 650 Baht !

 

Nieuwjaarsborrel 2019

Het was op 5 januari weer feest bij Mathieu! En de oliebollen van John Pirovano waren perfect, ze gingen allemaal op. Dank je wel Tina Banning voor de traktatie! Nogmaals allemaal een gezond en gelukkig 2019 toegewenst!

 

 


Nieuwjaarsborrel 2018

Op 6 januari was het weer traditiegetrouw Nieuwjaarsborrel bij Matthieu in het Tulip House.

De opkomst was groot en de sfeer zeer feestelijk. Mathieu en de NVTP trakteerden op de heerlijke oliebollen van John Pirovano! Er is gesmuld! Kijk naar de foto’s, iedereen straalt!

                                                         

 

 


Nieuwjaarsborrel 2016

Door Dick Koger en met foto’s van Han Kloek

Nieuwjaarsborrel van 10 januari was een groot succes. Toen de evenementencommissie Mathieu Corporaal vroeg of we de nieuwjaarsborrel in zijn restaurant Tulip House konden houden, bood hij onmiddellijk aan zijn tweede zaak daarvoor te gebruiken. Dus konden ruim 120 mensen op 10 januari 2016 elkaar een gelukkig Nieuwjaar toewensen in restaurant Tomas, aan de Beach Road van Jomtien, vlakbij Soi Chayapruek. Dit is een prachtige gelegenheid. Je kunt buiten zitten om de zon onder te zien gaan. Er is een grote ruimte voorin en daarachter een airconditioned zaal. Voor elk wat wils.

Even na vijven nam vicevoorzitter Douwe Bosma het woord om iedereen welkom te heten. Hij dankt Matthieu voor zijn gastvrijheid en voor het feit dat hij ruimschoots bijdraagt in de lekkernijen die we vanavond kunnen verorberen. Daarna kondigt hij een nieuwe voorzitter aan. En dat is veelbelovend, want we hebben voor het eerst een vrouwelijke voorzitter: Angelien Roovers.

Angelien neemt het woord en dankt uiteraard de vertrekkende voorzitter Martin Brands. Hij heeft de vereniging, toen die in zwaar weer verkeerde, weer volledig op de rails gekregen dank zij zijn tomeloze inzet. Vervolgens somt Angelien de activiteiten van onze vereniging op en benadrukt zij dat die voor de leden zijn, maar dat die leden ook noodzakelijk zijn om mee te denken en mee te doen. (Zie het artikel ‘Nieuwe voorzitter!’ voor de volledige tekst van haar ‘maiden speech’).

          

Hieronder enige foto’s die de sfeer goed weergeven. Dank daarvoor, Han. Uiteindelijk wijst Angelien op de klaarstaande oliebollen en appelflappen. Deze mededeling is niet aan dovemansoren gericht. Ze zijn heerlijk, zoals alles wat slecht voor een mens is.

          

Geanimeerd gaat het verder. Voortdurend komen er nieuwe hapjes langs, waaronder heerlijke balletjes gehakt. Er is achtergrond-muziek, maar het geroes overstemt die, en dat is een teken dat iedereen het naar de zin heeft.