Oude film klassiekers

Geniet van oude film klassiekers

Jim Lensveld is niet alleen mede-eigenaar van enkele bedrijven in de omgeving van Pattaya, hij heeft een rijk ondernemersverleden en een paar leuke hobbies die hem het nodige werk en ontspanning opleveren. Zo is daar het verzamelen en vooral herstellen van oude vulpennen waar hij heel wat uren en vele dagen mee vult. In deze hobby kan hij al zijn kennis en ervaring in de fijn-mechanica kwijt.

Maar Jim heeft nog een hobby en daarover gaat dit stukje. Hij is groot fan van oude films. En als je fan en hobby combineert, speur je dus altijd naar ‘nieuw’ oud filmmateriaal. Omdat Jim aardig op leeftijd begint te komen, heeft hij al een jarenlange zoektocht achter de rug, met als gevolg een imponerende verzameling van oude films.

En nu wil hij zich graag tot de Nederlandse gemeenschap in Pattaya rich

ten om te zien of er misschien mensen zijn die dezelfde interesse hebben in oude klassieke films. Zelf heeft hij intussen enkele Gigabite vol aan filmmateriaal, dus dat komt neer op vele honderden ‘classic movies’.

En wat voor films heeft Jim verzameld? Heel veel gouwe ouwe 50-, 60-, 70er jaren oorlogsfilms, westerns, action movies, crimes en thrillers.

Dus concreet: Jim wil graag als vriendendienst oude films delen met liefhebbers. Je kunt gewoon een geheugenstick of harde schijf aanleveren en opgeven welke films je wilt zien. Dan zal Jim ze erop zetten.

Dus bedenk eens welke (soort) films je wilt zien, beter nog als je weet welke titel, en geef dat door aan Jim via email, klik hier. Hij zoekt dan in zijn uitgebreide archief en dan regelen jullie onderling hoe en wat. Een heel leuk aanbod voor de liefhebbers en een mooie kans om weer eens ouderwets te genieten van die filmklassiekers.

En als je toch naar Jim gaat, ga dan meteen eens heerlijk eten (of afhalen) bij NL-Indonisch restaurant ‘The DIFF’ of sportief aan de slag met je conditie en lichaam in sportschool ‘Better Bodies Gym’, beide in Ban Amphur op slechts 50 meter afstand van elkaar. Meer info hierover vind je op de respectievelijke websites:  www.thediffrestaurant.com   en  www.betterbodies.asia

Alvast veel nostalgisch filmplezier toegewenst!