Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya

Door Willem Eleid

Enige tijd had ik de nodige afleiding aan NL-TV waarop ik geabonneerd was vanaf het allereerste begin. Jammer genoeg is deze site uit de lucht. Ze hadden kennelijk nogal wat technische problemen. Ook kreeg je geen enkele reactie als je een mail stuurde. Zonder enig bericht is de site verdwenen – de schurken, want restitutie over nog niet geleverde maanden kun je uiteraard ook vergeten.

Gelukkig is er nu een alternatief, nl Euro TV. Ik heb dit op internet uitgezocht en ik heb nu Euro tv op mijn computer. Het programma werkt echt prima, zowel beeldkwaliteit alsook geluid. Heel veel Nederlandse zenders. Ik denk dat het voor meerdere leden van de Nederlandse Vereniging interessant kan zijn. Adres: Euro Com Ltd, Soi Day Night 20/43*, Pattaya. Website: http://nl.eurotv.asia/

*Als je vanuit de Beachroad naar Pattaya Tai gaat, is het de Soi rechts naast Tuk.com. Het keurige kantoor is gelegen halverwege de Soi aan de rechterkant. Ik werd geholpen door de heer Marek Radelj. Zijn moedertaal is Duits, maar hij spreekt ook perfect Engels. Ik had mijn laptop bij me, en hij heeft ter plekke het programma geïnstalleerd.

De kosten bedragen 600 Baht per maand maar als je voor een jaar betaalt, dan krijg je de 13e maand gratis. Ik ben begonnen met een (proef)maand, maar ga het absoluut met een jaar verlengen. Ik kreeg bovendien van hem mee een bijna foutloos opgesteld contract in het Nederlands. Al met al heb ik er een heel goed gevoel over.