Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya

Borrel2

Beste leden,

De komkommertijd is aangebroken en daarmee bedoel ik dat een groot aantal leden het warme Thailand heeft verruild voor een verblijf in de lage landen. De evenementencommissie koos voor een aangepaste borrelavond op woensdag 28 juni in plaats van de gebruikelijke donderdagse maandborrel.

Voor de achterblijvers leek het ons leuk deze avond te houden in de Sandbar By The Sea, gelegen aan de Dongtan Beach. Vanaf de Gouden Hanuman op Tappraya Road gaat u richting Jomtien Beach Road. In de bocht met het politiebureau en een 7/Eleven is rechts de ingang naar het Dongtan Beach.

Helaas is de Sandbar voorlopig alleen te voet te bereiken; de parkeergelegenheid is gesloten voor renovatie. Voor parkeren zijn er 2 alternatieven. Rijdend van de Gouden Hanuman in de richting van Jomtien Beach Road, is er juist vOOr de boog over de weg gelegenheid om tegen een kleine vergoeding te parkeren op de grote parking rechts. Direct links van deze grote parking is een klein straatje met op de hoek de Krungsi Bank; aan het eind kunt u mogelijk (gratis) parkeren langs de lege shophouses.

Van 18.00 tot 22.00 uur biedt de Sandbar biedt een geweldig ‘light buffet’ aan voor 100 Baht per persoon. Ook de drankprijzen zijn aangepast: tapbier is die dag 2 halen/1 betalen @ 100 Baht, huiswijn 100 Baht en softdrinks tussen de 35 en de 50 Baht.

 

Borrel1

Het verrukkelijke ‘light buffet’ dat beschjikbaar is van 18.00 tot 22.00 uur

Wij verzoeken u vriendelijk zich voor deze avond aan te melden bij Diny van Dieten. Graag per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien u graag de 28ste!

Cees van Meurs
namens de evenementencommissie