Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya

De Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya (‘NVTP’) werd op 28 oktober 2004 opgericht door Nederlanders in Pattaya en omgeving. De vereniging stelt zich ten doel om Nederlanders in onze omgeving op een ontspannen en gezellige wijze met elkaar kennis te laten maken en om nieuwe inwoners te ondersteunen bij hun vestiging of verblijf in Thailand. We bereiken dit door het organiseren van een reeks van evenementen en activiteiten op allerlei gebied; elke week zijn er meerdere zaken te doen.

Website & eMagazine
Op de Home Page van onze website www.nvtpattaya.org worden leden en belangstellenden op de hoogte gehouden van verenigingsnieuws en informatie die nuttig kan zijn. Komende activiteiten staan vermeld onder de Verenigingsagenda. Er is ook een maandelijks eMagazine dat via de website te lezen is. NVTP is niet verantwoordelijk voor de inhoud van ongeacht welke pagina op de website of eMagazine van de vereniging, noch voor doorverwijzingen naar websites van derden.

Maandelijkse bijeenkomst
Onze maandelijkse bijeenkomst – ook wel ‘maandborrel’ geheten – is op de laatste donderdag van de maand (vanaf 17.00 uur), en is bij uitstek geschikt voor alle leden en het bestuur om elkaar beter te leren kennen en om zaken te bespreken die voor ons allen van belang zijn. Vaak is er een presentatie of een andere activiteit. De bijeenkomsten worden als regel gehouden in het Fifth Hotel in Soi 5 van Jomtien Beach Road (pal naast Immigration). Sommige bijeenkomsten worden elders gehouden; raadpleeg de Home Page van de website voor de exacte locatie.

Lid worden van onze vereniging?
Een heel goed besluit, want dankzij onze leden hebben wij u veel te bieden, en wij hebben u nodig om nog meer te kunnen doen – voor u & met u! Voor het geld hoeft u het niet te laten, want de contributie bedraagt slechts 650 Baht per jaar. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 1 december. U kunt het hele jaar door lid worden. Stimuleer anderen om lid te worden.

Contributie betalen en aanmelden als lid kan op elke maandelijkse bijeenkomst of evenement; u krijgt dan direct uw (nieuwe) lidmaatschapskaart. U kunt zich ook schriftelijk aanmelden met een aanmeldingsformulier dat u per email kunt sturen aan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier voor het formulier; uw kaart kan desgewenst worden verzonden aan uw huisadres; daarvoor heeft de penningmeester dan natuurlijk wel uw adres nodig.

Betaling van het lidmaatschapsgeld kan (ook) via een ATM of een bankkantoor. Onze bankrekening loopt bij Siam Commercial Bank, rekeningnummer 834-218046-7, ten name van Hendrik Willem Dijkstra. Let op, in verband met het banksysteem in Thailand is het nodig om uw betaling gelijktijdig per email te melden aan de penningmeester. De lidmaatschapskaart ligt dan voor u klaar bij de eerstvolgende maandelijkse bijeenkomst.

De Nederlandse Verenigingen in Thailand NVTP
onderhoudt nauwe contacten met de Nederlandse Vereniging Thailand Bangkok en de Nederlandse Vereniging Thailand Hua-Hin/Cha-am. Als NVTP-lid bent u welkom op evenementen van onze zusterclubs en kunt u deze bezoeken tegen de lokale ledenprijs.