Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya

Sponsors, adverteerders en anderen die ons actief steunen, zijn ‘het zout in de pap’ voor onze vereniging. Daarom hebben zij recht op verschillende faciliteiten, waaronder vermelding op onze website. Daarmee worden veel Nederlanders bereikt. Niet alleen onze leden, maar ook mensen over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in Pattaya, inclusief duizenden Nederlanders die lange tijd in onze omgeving verblijven.

VOOR SPONSORING BESTAAN MEERDERE MOGELIJKHEDEN

 • Sponsorbijdrage van 20.000 Baht/jaar = permanent logo op alle websitepagina’s, helemaal bovenaan (zoals nu bv Tulip House), plus 4 vrijkaarten voor elk groot verenigingsevenement*, en vermelding op backdrops en in drukwerk van evenementen zoals posters, flyers, en programma’s.
 • Sponsorbijdrage van 15.000 Baht/jaar = permanent logo op alle websitepagina’s, plus 2 vrijkaarten voor elk groot verenigingsevenement*, en vermelding op backdrops en in drukwerk van evenementen zoals posters, flyers, en programma’s.
 • Sponsorbijdrage van 10.000 Baht/jaar = permanent logo op alle Home pagina’s (zoals bv nu Mart Duijts), plus 1 vrijkaart voor elk groot verenigingsevenement*, en vermelding op backdrops en in drukwerk van evenementen zoals posters, flyers, en programma’s.
 • Sponsorbijdrage van 5.000 Baht/jaar = permanent logo op alle Home pagina’s, plus vermelding op backdrops en in drukwerk van evenementen zoals posters, flyers, en programma’s.
 • Sponsorbijdrage van minimaal 2.000 Baht/jaar = wisselend** logo op alle Home pagina’s, onderaan.
 • Bijdragen kunnen ook in natura zijn, bv in de vorm van diensten of goederen.
 • Voor Sponsorbijdragen vanaf 5.000 Baht/jaar kan desgewenst ook worden gekozen voor een advertentie in ons eMagazine; zie verder.

Belangrijk: In overleg met u kunnen we een artikel over uw bedrijf plaatsen op de website en daarmee ook in ons eMagazine. Er zijn ook andere opties, bv een eigen informatiestand bij belangrijke evenementen. Plaatsing op de website is in volgorde van de hoogte van de bijdrage.

U KUNT OOK KIEZEN VOOR UITSLUITEND EEN BANNER OP ONZE WEBSITE
Daarvoor zijn 3 mogelijkheden:

 • Permanent logo op allewebsitepagina’s, helemaal bovenaan (zoals nu Tulip House) en vermelding op backdrops en in drukwerk van evenementen zoals posters, flyers, en programma’s = 6.000 Baht/jaar.
 • Permanent logo op alle Home pagina’s(zoals bv nu Rit & Crew) en vermelding op backdrops en in drukwerk van evenementen zoals posters, flyers, en programma’s = 5.000 Baht/jaar.
 • Wisselend** logo op alle Home pagina’s, onderaan = 2.000 Baht/jaar.

*Groot verenigingsevenement = optreden bekende Nederlandse artiest(en) en speciale vieringen. Geldt niet voor bv autorally, Koningsdagfeest.
**Wisselend = uw banner is onderdeel van een serie van 2-4 banners die voortdurend wisselen.

U KUNT OOK KIEZEN VOOR EEN ADVERTENTIE IN ONS E-MAGAZINE
Dit eMagazine wordt als regel wekelijks updated = 52 x per jaar! De nieuwe weekeditie wordt elke week gemeld. Aan het eind van de maand verschijnt dan de definitieve maandversie die blijvend bereikbaar is. Net zoals dat bij tijdschriften het geval is, worden advertenties in ons eMagazine tussen artikelen opgenomen.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een advertentie, en er zijn nieuwe tarieven sinds 1 september 2015 (de bestaande contracten blijven uiteraard geldig tot de einddatum).

adv2

Artwork voor banners of advertenties (foto’s en logo’s gaarne in groot formaat/veel pixels) kunt u sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; wij nemen dan nader contact met u op. Na accoord over de inhoud en de lay-out, dient het betreffende bedrag vooraf te worden betaald.

BETALING
Uw bijdrage voor Sponsoring, banners of advertenties gaarne overmaken per ATM of via uw bank naar:

 • Siam Commercial Bank, Pattaya Branch
 • Account number: 834-218046-7 
 • Account name: Hendrik Willem Dijkstra (helaas kan onze vereniging geen eigen bankrekening openen)

Let op, in verband met het banksysteem in Thailand is het helaas nodig uw betaling gelijktijdig per email te melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij voorkeur met een scan van de overmaking. Dit dient om uw naam te koppelen aan de ontvangst. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

Voor betaling vanuit het buitenland, bv Nederland:

 • De betalingen naar Thailand lopen via het SWIFT systeem.
 • De SWIFT code van Siam Commercial Bank: SICOTHBK
 • Adres Siam Commercial Bank: 9 Ratchadapisek Rd, Bangkok 10900, Thailand