Maandborrel, Website en Lid worden

Maandborrel

De maandborrel is op de laatste donderdag van de maand en wordt bij de Sandbar By The Sea aan de Dongtan Beach in Jomtien gehouden. Wanneer wij daar van afwijken melden wij dat in de maandelijkse Nieuwsbrief of via de weekend mails.

De maandborrel is bij uitstek geschikt om elkaar te leren kennen en om zaken te bespreken die voor ons allen van belang zijn. Introducés zijn welkom!

   

 

Website & Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen de leden een nieuwsbrief met informatie over de komende maandborrels en andere zaken. De nieuwsbrief blijft een maand op de Home pagina van de website staan. Daarna worden de relevante artikels opgeslagen in de bijhorende rubrieken.

Note: NVTP is niet verantwoordelijk voor het eventueel niet goed werken van websites van derden die hier gemeld worden.

 

Lid worden van onze vereniging?
Een heel goed besluit, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. U kunt het hele jaar door lid worden en contributie betalen bij elke bijeenkomst.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. Tot eind juni betaalt u 650 Baht. Daarna 325 Baht.

Aanmelding en betaling van contributie kan op elke maandborrel of evenement; u krijgt dan direct uw (nieuwe) lidmaatschapskaart.

Aanmelding kan ook per email via onze contact pagina. De lidmaatschapskaart ligt dan klaar bij de eerstvolgende maandelijkse bijeenkomst. Betaling van het lidmaatschapsgeld moet dan via een ATM of een bankkantoor.

  • TMB Bank
  • rekeningnummer is 617-2-207000
  • ten name van Anna Elisabeth Lutjen

Attentie! In verband met het banksysteem in Thailand is het nodig om de betaling direct te melden aan de penningmeester op adres: penningmeester@nvtpattaya.org