Caberatiere Margriet Bolding

      Reacties uitgeschakeld voor Caberatiere Margriet Bolding

Dinsdag 28 februari 2023 bij Treehouse Garden Cafe

Margriet Bolding is organisatiepsycholoog, dagvoorzitter en cabaretière.

Margriet stond in 2008 in de finale van het Wim Sonneveld Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Daar viel ze op. De jury roemde haar combinatie van gekte en diepgang, haar poetisch taalgebruik en verrassende wendingen. Ze wint de tweede prijs. Al eerder, tijdens haar studie psychologie in Groningen, won Margriet de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Ze is in de theaters te zien met haar solo-programma’s.

Ze volgde een opleiding tot dagvoorzitter en momenteel die tot docent drama.

Naast haar liefde voor het cabaret schrijft Margriet ook verhalen. Zo wint zij in 2012 de tweede prijs bij de A.L. Snijdersprijs voor korte verhalen. Ook staat zij bekend om haar “psychostrips”: kleine stripverhaaltjes over alledaagse situaties thuis en op het werk.

Wil je haar leren kennen, klik hier.

Of bekijk haar website.

Nadere informatie volgt binnenkort.