Autorally 2021

Zaterdag 27 februari was het dan zover en konden we de autopuzzelrit houden. Door corona vond het iets later plaats dan gepland. Voor het eerst namen niet alleen leden en niet-leden deel uit Pattaya, maar ook uit Bangkok en Hua Hin en zelfs uit Phuket. Ruim 60 deelnemers en 18 auto’s.

De winnaars schrijven:

Eigenlijk ongelofelijk dat wij na ruim 14 jaar (min 2 jaar Jakarta, Indonesië) in Bangkok nog nooit meegedaan hebben aan de autopuzzelrit! Dit jaar is het er eindelijk van gekomen. Dit jaar werd de puzzelrit georganiseerd door de Nederlandse Verening Thailand Pattaya en de lokatie was Bang Saen en omgeving. Heel fijn, aangezien er ook deelnemers uit Hua Hin en Bangkok waren. Er waren in totaal 18 auto’s die meededen.
De puzzelrit was heel erg leuk. We hebben ruim 82 kilometer gereden (met wat extra U-turns, omdat we het een en ander gemist hadden en 1x verkeerd gereden zijn) met 3 trajecten. De versnaperingen voor onderweg waren goed verzorgd en meer dan voldoende, zelfs voor onze hongerige kinderen!
Het meest indrukwekkende was wel de “Heltuin” bij het tempelcomplex. Hier worden overtredingen van mensen (van stelen tot abortus plegen) bijzonder plastisch uitgebeeld met de straffen erbij.
Het hoogtepunt van de puzzelrit was voor ons als gezin natuurlijk het behalen van de 1e prijs en we kijken uit naar het innen van de prijs bij het Indonesische restaurant in Jomtien (hoe toepasselijk voor ons).
Hartelijk bedankt voor de leuke dag en als het even kan, zijn we volgend jaar weer van de partij!

Li Yan – Monique – Jan – Thanwin

 

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders