Eetclub Le Bistrot

Door Sieb Elzinga

Le Bistrot is een relatief klein restaurant, dat zich bevindt aan de Second Road bij de Rumpo Fresch Market, naast het grotere Kiss Food and Drinks.

Op 13 december 2018 gaan we met 18 deelnemers daar eten en de sfeer is goed. Als ik aankom wordt er met stoelen gesleept en tafels aangerukt om de Nederlandse invasie te plaatsen.
Ik schuif aan en zit meteen ingeklemd tussen mijn buren, de spiegelwand achter en de tafel voor me. Wel heb ik zicht op de oceaan, die zich manifesteert in twee valse open ramen.

Gelukkig houdt mijn blaas zich goed, want de ‘hong nam’ bezoeken is voor mij niet mogelijk.
De host en de bediening zijn bijzonder aardig en hoewel het onmogelijk is om iedereen tegelijk te laten eten doen zij hun uiterste best de diverse maaltijden bij de respectievelijke eters te bezorgen. Mijn eten is bijzonder goed.
En om me heen hoor ik ook veel kreten, die aangeven dat er waardering voor de kok is. Hoe het restaurant er uitziet, zonder die lange tafel met Nederlanders moet ik raden. Het was lekker en gezellig bij Le Bistrot.

Noot van de redactie: dit restaurant heet zo te zien op het uithangboord Le Bistrot met een t. Restaurant The Bistro (zonder t) is een Zwitsers onderneming en er is ook (volgens internet) een Le Bistrot 89. Fonetisch lekker verwarrend!

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders