Eetclub Restaurant Anna

Door Cees van der Genugten

Alweer voor de laatste keer in dit seizoen, was de Eetclub op vrijdag 18 maart 2016 bij Restaurant Anna. Dat ligt 50 meter achter de Gouden Hanuman op Tappraya Road, net voor het Aiyaree Hotel.

Het restaurant is onderdeel van het Aiyaree Hotel. Het is recent heropend, en ziet er van binnen goed uit. Er is een mooie tegelvloer die overgaat in echt hout. Aan de voor- en zijkant is er een leuk terras met een vloer van terracotta tegels; die ziet er zeer goed uit. Achter het restaurant is ook nog een klein terras met uitzicht op het zwembad van het hotel.

Wij waren deze avond met 7 personen. De menukaart heeft een uitgebreide keus aan voor-, hoofd- en nagerechten. Voor mijn gevoel is de menukaart te uitgebreid, want wat ga je kiezen uit het grote aanbod? Het bestellen van gerechten gaat daardoor langer duren, maar wij hebben allemaal een keuze kunnen maken.

En dan is het de taak van keuken om 7 verschillende gerechten te bereiden en deze tegelijk, maar dan wel in volgorde van voor- en hoofdgerecht, op tafel te krijgen. Maar dat is droom, want in Thailand is dat niet mogelijk; het voorgerecht en hoofdgerecht komen altijd gelijktijdig op tafel!

Maar wat er op de tafel kwam, zag er zeer goed uit. Ook de smaak van de 7 verschillende gerechten was zeer goed. Al met al kan ik zeggen dat het een goede keuze was om bij Anna te gaan eten. En het is zeker de moeite waard om er nog eens te gaan eten.

Het is ook gebruikelijk dat we naar de toiletten kijken in het restaurant van onze keuze. Bij Anna zagen ze er zeer goed en schoon uit!

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders