Eetclub Restaurant Pergola

Door Ted Helsloot

Op maandag 19 januari 2016 kwam de eetclub weer bij elkaar. Deze keer in restaurant Pergola achter de Hanuman (eerste soi links). Het oude restaurant was totaal vernieuwd en het zag er allemaal eenvoudig, maar netjes en schoon uit. Een tegelvloer in mozaiekstijl. Alle pilaren keurig in de witte en rosé verf.
Allemaal dezelfde lichtgroene stoeltjes. De tafeltjes hadden helaas zeiltjes, weliswaar met een pandamotief, maar toch. Hygienisch maar niet erg chic. De verlichting had wat sfeervoller gekund.

De kaart bestond uit veel visgerechten, maar ook vlees en Europese gerechten. Diverse mensen kozen voor Europese gerechten, zoals gebakken aardappeltjes met visfilet of lever. Ook werden diverse Thaise gerechten besteld.

Ondanks dat de groep uit 11 man (en vrouw) bestond, kreeg de keuken het voor elkaar om de gerechten redelijk achter elkaar uit te serveren. Alles zag er erg verzorgd uit. De reacties waren ook allemaal heel positief. Iedereen vond het erg lekker. De stemming was opperbest en iedereen heeft genoten. De prijzen waren alleszins redelijk. Ook de afrekening was goed georganiseerd. Iedereen kreeg netjes z’n eigen rekening.

De toiletten zagen er ook goed en schoon uit. In een toilet was zelfs een douche geïnstalleerd. Wie daar gebruik van zou moeten maken is voor mij een raadsel. Ook de opstelling van de heren- en damestoiletten is voor mij wat wonderlijk. Mogelijk is dit typisch Thais? Eerst kwamen de urinoirs, en daarna de toiletten. Iedereen die naar het toilet wil, ook de dames, loopt dus eerst langs de urinoirs. Ook als deze eventueel in gebruik zijn. Of dit nu eetlustbevorderend werkt, betwijfel ik.

Het restaurant verhuurt ook nog kamers op de bovenetage. Ik heb deze niet bekeken, maar als ik zie hoe netjes het restaurant eruit ziet, verwacht ik dat de kamers ook wel netjes en schoon zullen zijn. Ik vond dit een eenvoudig restaurant dat zeker een bezoek waard is.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders