Nieuwjaarsborrel 2020

Door Lodeweijk Lagemaat

Het was op weer feest bij Tulip House! En de oliebollen van John Pirovano waren perfect.

Aardig was het om met een nieuw lid in contact te komen, die met een aantal vragen zat. Zaken waar men op een avond als deze niet direct een antwoord had, hoogstens een richting waar in verder gegaan zou kunnen worden. De meeste van de leden hebben vroeg of laat deze vragen ook al eens langs zien komen. Welke ziektekosten verzekering kan ik nemen, kan ik in Thailand als belastingplichtige aangemerkt worden en hoe sluit ik dit in Nederland af. Wat is verstandiger een condo huren of kopen en nog wat items waar men zich in Thailand mee bezig kan houden.

Een ander lid Henk die steeds tijdelijk in Pattaya woont, vertelde een interessant verhaal over zijn bezoek aan Iran, “just in time”. “Nog plannen genoeg zolang zijn gezondheid het toeliet” aldus Henk en daar gingen we maar vanuit gezien zijn enthousiasme en fitheid.
Tot mijn verrassing zag ik Marjolein in blakende gezondheid in een geanimeerd gesprek met anderen! In gedachten zag ik Marjolein weer zitten bij het toenmalige onderkomen bij Thai Garden. Na een lange tijd kennelijk weer terug in Pattaya.

Op afstand zag ik Piet van de Broek. Mijn gedachten gingen terug naar de gezamenlijke bezoeken naar Bangkok, waar interessante gebouwen bezocht werden of concerten. Interessant waren zijn stukjes over Simon Carmiggelt alsof Piet persoonlijk met Carmiggelt contact had.
Tussen de heerlijke oliebollen door zag ik Fred Blokker verschijnen. Chapeau dat hij dit jaar de autorally van de club weer verzorgt op zaterdag 18 januari samen met het Tulip House.

Maar ook veel dank aan de organisatoren voor deze goed verzorgde Nieuwjaars receptie en een gezond 2020 zo u wilt 2563.

Klik op een foto voor een groter beeld.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders