Lid worden of betalen contributie

Lid worden van onze vereniging?
Een heel goed besluit, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. U kunt het hele jaar door lid worden en contributie betalen bij elke bijeenkomst.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. De contributie per jaar bedraagt 700 Baht. Wordt u na 1 juli lid dan betaald u voor de resterende maanden tot 31 december THB 400.

Aanmelding en betaling van contributie kan op elke maandborrel of evenement; u krijgt dan direct uw (nieuwe) lidmaatschapskaart.

Aanmelding kan ook per email via onze contact pagina. De lidmaatschapskaart ligt dan klaar bij de eerstvolgende maandelijkse bijeenkomst. Betaling van het lidmaatschapsgeld moet dan via een ATM of een bankkantoor.

  • TMB Bank
  • rekeningnummer is 617-2-207000
  • ten name van Anna Elisabeth Lutjen

Attentie! In verband met het banksysteem in Thailand is het nodig om de betaling direct te melden aan de penningmeester op adres: penningmeester@nvtpattaya.org

Maandelijks ontvangen de leden een nieuwsbrief met informatie over de komende maandborrels en andere zaken. De nieuwsbrief blijft een maand op de Home pagina van de website staan. Daarna worden de relevante artikels opgeslagen in de bijhorende rubrieken.

Note: NVTP is niet verantwoordelijk voor het eventueel niet goed werken van websites van derden die hier gemeld worden.