Adverteren, Sponsoren en Marktplaats

Sponsors en adverteerders zijn een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging want daarmee kunnen wij de evenementen bekostigen. En hoe royaler het budget is, hoe royaler is de aankleding van de evenementen!

Uiteraard wordt ieder nieuwe sponsor of adverteerder uitgebreid bedankt in de eerste komende nieuwsbrief met een artikel en foto’s van het bedrijf.

Alle logo’s, ongeacht of het een adverteerder of een sponsor betreft, verwijzen direct naar hun eigen website.

Tarieven voor advertenties

  • advertentie in de vaste adverteerderskolom op alle pagina’s van de website: 6.000 Baht / jaar
  • banner in de vaste adverteerderskolom op alle pagina’s van de website. Bij de banner wisselen de logo’s elkaar af. Iedereen is kort in beeld: 2.000 Baht / jaar

Sponsors

Sponsors worden op deze pagina geplaatst. Alleen indien gewenst door de sponsor zelf wordt zijn/haar bedrijf genoemd bij de adverteerders in de rechter kolom op de Home Pagina met dien verstand dat het sponsorbedrag minimaal 6.000 Bath per jaar bedraagt.

Betaling

Betaling dient per bank verricht te worden.

  • Bankrekening: TTB Bank, Pattaya
  • Account number: 617-2-207000
  • Account name: Anna Elisabeth Lutjen

Extra informatie voor betaling vanuit het buitenland:

  • SWIFT code / BIC: TMBKTHBK
  • Bank adres: TMB BANK PUBLIC COMPANY LIMITED

Attentie: in verband met het banksysteem in Thailand is het nodig de betaling direct te melden aan de penningmeester op adres: penningmeester@nvtpattaya.org

Marktplaats

Een niet-commerciële rubriek voor vraag en aanbod van onze leden. Heeft u iets te koop of zoekt u iets 2e-hands, mail dan uw tekst naar eindredactie@nvtpattaya.org, indien mogelijk met een foto van het aangebodene.

De spelregels hiervoor zijn:

Plaatsing van een annonce is voor leden uiteraard gratis.

Commerciële aanbiedingen zoals appartementenverhuur worden niet geplaatst. Maar het aanbieden van uw eigen woonruimte voor tijdelijk verhuur als u met vakantie bent, is natuurlijk mogelijk.

De annonce dient een naam en een reactiemogelijkheid te hebben, zoals email en/of telefoonnummer.

Plaatsing vindt plaats in de eerst komende nieuwsbrief en blijft een maand op de Home pagina staan. Zonder een verzoek om de annonce opnieuw te plaatsen, gaan wij ervan uit dat deze afgehandeld is.

Voor de goede orde: NVTP aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het aangebodene en voor de verdere afwikkeling tussen de partijen. Dit geldt zowel voor Marktplaats als voor de commerciële advertenties.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders