Welkom bij de Nederlandse Vereniging Thailand – Pattaya

En wellicht welkom in Pattaya! Uit ervaring weten wij dat het niet altijd even gemakkelijk is om een nieuw leven op te bouwen in een nieuwe stad. Buiten de hitte, de drukte en de verkeerschaos is het ook niet altijd simpel om een nieuw sociaal netwerk op te bouwen. Via de Nederlands Vereniging Thailand – Pattaya (NVTP) beschikken de leden onmiddellijk over een actief sociaal netwerk, dat niet enkel bij aankomst in Pattaya de integratie bevordert, maar tevens het verblijf in Pattaya aangenamer maakt.

Doelstelling

De Nederlandse Vereniging Thailand – Pattaya, stelt zich tot doel de relaties tussen de in Pattaya en omstreken woonachtige Nederlanders te versterken. Daartoe organiseert de NVTP ieder jaar een aantal sociale en informele activiteiten voor haar leden.

Activiteiten

Onze vereniging biedt een brede scala aan evenementen en activiteiten. Evenementen worden georganiseerd door de evenementencommissie. Activiteiten worden georganiseerd door de desbetreffende club; de evenementencommissie coördineert waar nodig.

Ieder nieuw evenement wordt in de maandelijkse Nieuwsbrief uitgebreid aangekondigd.

Verslagen en fotoreportages van alle evenementen en activiteiten vindt u onder het menu Terugblikken Activiteiten

Fotoreportages staan ook op onze Facebookpagina

MAANDBORRELS

De maandborrel is op de laatste donderdag van de maand en wordt bij verschillende locaties gehouden. De aanvang is 17.00 uur. Introducés zijn welkom!

Wanneer wij daar van afwijken melden wij dat in de  Nieuwsbrief.

KONINGSDAG

Koningsdag is en blijft een unieke dag. Niet alleen in Nederland, maar voor alle Nederlanders over de hele wereld. In Pattaya doen wij ieder jaar weer ons best om van Koningsdag een spetterend feest te maken.

De Nederlandse traditie wordt op deze dag voortgezet in Thailand, compleet met oranje kleding, hoedjes, petjes en brillen!

Wij zorgen voor de aankleding, de organisatie, de activiteiten, de muziek en het eten maar wij hebben u nodig voor de gezelligheid!

EETCLUB

Wie houdt er niet van goed eten?

En als dat gepaard gaat met gezelligheid is dat een ijzersterke combinatie. De beste en leukste gesprekken en herinneringen worden gemaakt en opgehaald aan de eettafel. Maar lang niet iedereen houdt van koken. Welnu, daar hebben we iets op gevonden: de ‘EET-club’.

En ja, zoals het Nederlanders betaamt wordt er ook gekeken naar ‘properheid’, vlotte en vriendelijke bediening, schone toiletten, menukaart, wachttijden, communicatie met het personeel, parkeergelegenheid, ligging, aankleding, etc. etc. Maar het gaat natuurlijk voor het grootste deel over de SMAAK. En hoewel daarover valt te twisten, blijkt de ‘eetclub’ keer op keer weer hoge ogen te gooien met nieuwe locaties.

De Eetclub is telkens op de tweede donderdag van de maand. U kunt hiervoor rechtstreeks contact maken met de organisator van de ‘Eetclub’: Han Kloek, zwier50@hotmail.com

SINTERKLAAS

Het lukt Sinterklaas en zijn Pietermannen niet meer om af te reizen naar Pattaya, maar de maandborrel in november staat altijd wel in het teken van Sinterklaas.

NIEUWJAARSBORREL

Naar goede gewoonte vieren wij rond half januari Nieuwjaar met een nieuwjaarsborrel om elkaar bij te praten en natuurlijk het beste voor het nieuwe jaar te wensen. En daarbij ontbreekt de traditionele oliebol niet.

En vergeet niet…
Met het aanvang van het nieuwe jaar ontvangt de vereniging graag uw jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van 700 Baht !

AUTORALLY

Zeker één van de hoogtepunten van het annum is de jaarlijkse autorally, ook wel auto-puzzel-rit genoemd. De animo is steevast bijzonder groot en de uitdaging is er natuurlijk niet minder om….. iedereen wil tenslotte winnen !

Tijdens de autorally kunt u met meerdere personen in de auto vragen en problemen oplossen. Uiteraard hebben die betrekking op waar u langs rijdt en wat u ziet (of misschien ook niet ziet….)

Ook enkele behendigheidsspelletjes en het betere raad- danwel giswerk is opgenomen in het circuit. De organisatoren hebben maanden voorbereiding nodig om een leuke route uit te stippelen, die op papier te zetten, vragen te bedenken en ludieke spelmomenten te verzinnen……

BIBLIOTHEEK

Publicaties

Om u op de hoogte houden van de komende activiteiten verschijnt maandelijks onze Nieuwsbrief.

Deze website is in eerste instantie bedoeld om nieuws en komende evenementen onder de aandacht te brengen van de leden en belangstellenden. Via het menu info kunt u meer te weten komen over Pattaya en vele zaken van belang voor Nederlanders die geïnteresseerd zijn in Pattaya.

Daarnaast kunt u de Facebookpagina raadplegen en erdoor op de hoogte gehouden worden via de knop ‘vind ik leuk’ (‘like’).

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders