Informatie

Wij proberen u op de hoogte te houden van informatie die voor u interessant kan zijn. Uiteraard zijn er meer websites waar u actuele informatie kan vinden, denk hier bij aan:

Nederlanders in het buitenland: Nederland Wereldwijd

Wereldwijd: Stichting Goed
Thailand: Thailandblog
Thailand/Pattaya: Olleke Bolleke.

In deze rubriek treft u verder informatie aan over:

  • Feestdagen en evenementen in Thailand:  Lees verder.
  • Burgerlijke Zaken: Stemmen, inkomensverklaring, ambassade, bewijs van in leven zijn. Er komt nogal wat kijken als je buiten Nederland verblijft. Lees verder
  • Overlijden in Thailand: Het overlijden van een partner, familielid, of goede bekende is altijd een aangrijpende zaak. Bijgevoegd document bevat adviezen hoe in dit geval te handelen. Het proces is redelijk eenvoudig, maar het vergt wat tijd & kosten. Lees verder.
  • Wilt u weten hoe u gezond ouder kan worden: Lees verder
  • Hulpmiddelen: Misschien heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, denk daarbij aan een looprek, krukken, etc. NVTP heeft de mogelijkheid om deze tijdelijk te lenen. Lees verder
  • SOS kantoor in Pattaya, Op de Sukhumvit ga je vanuit Pattaya richting Bangkok. Na de afslag Naklua zie je links een groot hotel: Cholchan. Tussen dit hotel en Sukhumvit heb je een FN-outlet. Daar is het. Op het parkeerterrein van deze outlet heb je rechts vooraan het nieuwe kantoor. Vermoedelijk staat er een rij Thais voor de deur, maar  je moet gewoon naar binnengaan en na enkele minuten weet je weer dat je leeft.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Tulip House
Rick the Singer
vischu
Windmill
Stork Promotions
Yumi
Poseidon
Typisch Thailand
Thailandblog.nl

Samenwerking

Wij staan in nauw contact met onze twee zuster verenigingen:

en onze partner

Adverteerders